Befalazva találták meg a 28 éve eltűnt nőt

Horrorisztikus felfedezésre bukkant egy a New York államban található Poughkeepsie településén dolgozó alvállalkozó, mikor egy elhagyatott ház falaiban egy nő maradványaira lelt – számol be a CNN.

A helyszínre kiérkező orvosszakértők eltávolították a csontvázat, majd a fogászati leletei alapján a 28 éve eltűnt Joann Nichols-ként azonosították. Nichols eltűnését férje 1985. december 21-én jelentette a rendőrségnek, miután felesége nem jelent meg a megbeszélt időpontban a fodrásznál. Az eltűnt asszonyt a hatóságok nem találták, ügyét azóta sem zárták le.

Az 55 éves korában nyoma veszett tanárnő maradványaira a ház egy álfalában találtak rá a bontási folyamatok közben. A testére egy műanyag hordóban, több zsákba becsomagolva leltek, ezért a hulla szaga sem kelthetett gyanút a szomszédokban. Ezen kívül, az összekötözött kezű nőnek az orvosi jelentés szerint koponyájának jobb oldala hiányzott. A nyomozás elsődleges gyanúsítottja a 82 éves korában elhunyt férj, James Nichols áll, aki neje eltűnésétől fogva házukban élt haláláig.

Varga-Tóth Tamás

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »