Ann Romney szerint voltak hibák a tavalyi kampányukban

Mitt Romney felesége első alkalommal beszélt a tavalyi választási vereségről. Ann Romney a CBS csatornának adott interjújában elmondta, hogy nem bánta meg a tavalyi kampány során véghez vitt erőfeszítéseit, azonban elismerte, utólag számos dolgot másként tett volna – írja a CNN.com. A kudarcot azonban szerinte nem ez okozta, hiszen mindkét oldal vét hibákat a kampány idején.

Ann Romney igen aktívan és lelkesen protestált férje mellett a tavalyi elnökválasztási kampány során azzal a nem titkolt céllal, hogy a csatatér-államokban a republikánusok minél több női voksot gyűjtsenek be. A konzervatív oldal kudarcát szerinte az okozta, hogy Obama kampánya és a média is rendkívül negatívan, könyörtelen üzletemberként ábrázolta a republikánus elnökjelöltet.

Mitt Romney nem tervezi az indulást a 2016-os elnökválasztáson, a házaspár azonban kész támogatni Paul Ryant, a republikánusok tavalyi alelnökjelöltjét. „Mitt és én mindig is nagyon támogattuk Pault. Még nem tudjuk, hogy indul-e 2016-ban” – mondta el Ann Romney.

Pintér Melinda

Friss hírek

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »
Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »