Az Apple sem örülhetett tegnap

Az Apple-nek sem volt jó napja, mivel a 400 dolláros lélektani szint eltörése karnyújtásnyira került. A piaci hangulat mellett az esést a tajvani Digitimes becslése okozhatta, miszerint az iPad Mini értékesítései a második negyedévben 20-30%-kal eshetnek vissza. Ezt a feltevést alátámaszthatja a Cirrus Logic profitwarning-ja, aki az Apple egyik fontos chipszállítója.

Az Apple jövő hét kedden teszi közzé a gyorsjelentésétHa a menedzsment nem jelent be számottevő osztalékemelést vagy egyéb készpénz visszajuttatási tervet, akkor további nyomás alá kerülhet a kurzus – a következő támaszszint 370 dollárnál található.

Fed Bézs könyve szerint az ingatlanpiac éledezése és az autóipar növekedése némiképp tudja ellensúlyozni a költségvetési szigorításokat. Az előző jelentéshez képest valamivel optimistábbnak számít a jelentés, hiszen legutóbb csak szerény növekedésről tettek említést a jegybankárok.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »