Dühös a miniszterelnök – Támadják Ficót a Facebookon

Hackerek támadásainak célpontjává vált Robert Fico kormányfő Facebook oldala. A támadók a közlemúltban állítólag hét alkalommal próbáltak hozzájutni a miniszterelnök közösségi oldalához, eddig eredménytelenül. Ficonak azonban átmenetileg meg kellett szüntetnie profilját, amelyet pár napja felújított.

Annyit elértek a hackerek, hogy a kormányfő „kiakadt”. A történtek alaposan feldühítették, ugyanis éles hangon üzent támadóinak. A miniszterelnök azzal fenyegetőzik: ha valaki még egyszer behatol a profiljába, ő azonnal és végérvényesen távozik a közösségi oldalról.

„Nem értem az arra irányuló igyekezetet, hogy akadályozzák kommunikációmat az emberekkel. Ha az illető hozzájut a profilomhoz és a nevemben írogatni kezd, akkor ez az utolsó bejegyzésem, amelyet személyesen írtam“ – tette közzé Facebook-oldalán Robert Fico.

Kitekintő / Hírek.sk

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »