Jön a háromszáz forintos euró?

Délután a hangulatfelelős szerepét az amerikai gyorsjelentések tölthetik be. A Caterpillar mellett zárás utánérkezik a Yahoo. Utóbbi esetében 27,9 centes EPS várakozás elérése szinte ujjgyakorlatnak tűnik, főleg annak fényében, hogy az Alibab.com már nem rontja az eredménytermelő képességet. Igaz hogy csak holnap jelent aFord és a Pfizer, de már ma érdemes lehet bevásárolni a részvényekből, mivel piacnyitás előtt kerülnek publikálásra a negyedéves beszámolók. Technikai alapon azonban a Fordban már megkezdődött egy korrekciós hullám, így érdemes lehet inkább a gyógyszergyártóban gondolkodni.

A hazai piac sztárja ma mindenféleképpen a forint lehet a holnapi kamatdöntő ülés előtt. A 300 forintos EUR/HUF-szint elérése sem elképzelhetetlen, de mi már lassan egy átmeneti erősödésre játszanánk.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »