Letartóztatták az American Eagle egyik pilótáját

A pilóta a felszálláshoz készült, az indulás előtti ellenőrzéseket végezte a Minneapolis-St. Paul reptéren. Először az utasok érezték meg az alkoholt a pilótán, ezért azonnal értesítették a reptéri rendőrséget. A rendőrség elvégeztette vele az ilyenkor szokásos alkoholtesztet, azaz a Breathalyzert, a szondáztatáson a férfi megbukott, hiszen túllépte az Amerikában a pilóták számára megengedett négy ezrelékes határt. – írja a helyi lap, a Star Tribune.

A pilótát ezután a kórházba szállították, vérvételre. Mivel az eredményekre várni kell, a férfit kiengedték, ám az esetet nem zárták le. A részeg pilóta neve Kolbjorn Jarle Kristiansen, negyvennyolc éves, Észak-Karolinai lakos.Az American Eagle szóvivője elmondta, a férfit az eredmények megérkezése után azonnal felfüggesztik.

Péntek Borbála

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »