Üzleti lehetőségek Kubában és Latin-Amerikában

Idén immár 30. alkalommal rendezik meg a latin-amerikai térség kiemelkedő multiszektorális eseményét, a Havannai Nemzetközi Vásárt (FIHAV 2012), amelyen a Külgazdasági Hivatal közreműködésével magyar vállalkozók is részt vehetnek. Az Expocuba területén tavaly a világ közel 60 országból érkezett több mint ezer vállalat közel 19 ezer négyzetméteren állított ki.

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) felhívása következik.

Tisztelt Érdeklődők!

2012. november 4-10. között kerül megrendezésre a latin-amerikai térség egyik legnagyobb multiszektorális vására, az idén 30. évfordulóját ünneplő Havannai Nemzetközi Vásár. Az elmúlt évben a kiállítás 57 országból több mint 1000 céget vonultatott fel 18 600 négyzetméteren, a látogatók száma meghaladta a 83 ezret. A rangos nemzetközi eseményre minden ágazatból várják a kubai és a latin-amerikai piac iránt érdeklődő magyar vállalatokat.

 A vásár honlapja az alábbi linken érhető el:http://www.feriahavana.com/

Az idei vásáron a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) is a kiállítók között szerepel egy 80m2-es standdal. A HITA a standján kollektív megjelenést biztosít magyar cégek részére, továbbá azon vállalatok számára, melyek személyesen nem tudnak részt venni az eseményen, lehetőséget kínálunk prospektusok/katalógusok ingyenes elhelyezésére.

 A személyes részvétel díja cégenként 50.000 Ft + ÁFA.

A HITA által nyújtott szolgáltatások:

ˇ         a vásáron való megjelenés teljes körű szervezése

ˇ         80 négyzetméteres stand bérlése, grafikai tervezése, komplett kivitelezése

ˇ         központi információs stand üzemeltetése

A kiutazó cégek számára biztosítjuk:

ˇ         vásári regisztrációt, cégenként egy ingyenes vásári belépőt

ˇ         megjelenési lehetőséget a hivatalos vásárkatalógusban

ˇ         áru és prospektus elhelyezésének lehetőségét

ˇ         megjelenést a stand feliratán, grafikájában

ˇ         a résztvevő cégek számától függően információs pultot, illetve tárgyalási lehetőséget

Amennyiben cége szeretne részt venni a vásáron- akár személyesen, akár prospektussal- kérjük, töltse ki a jelentkezési lapot (ide kattintva elérhető) és aláírva, beszkennelve szíveskedjen megküldeni a [email protected] e-mail címre 2012. szeptember 15-ig.

HITA

Friss hírek