Még mindig van lejjebb az amerikai tőzsdéken

A tegnapi 1-1,5%-os esések után újabb lejtmenet következhet a tengerentúli piacon a mai napon. A befektetők menekülnek a kockázatos eszközöktől – a WTI olaj ár már 88 dollárnál jár – és két kézzel veszik a kötvényeket.

A közös uniós betétbiztosítási alap koncepciója újból felkorbácsolta az indulatokat, hiszen a sorok közé nézve egyértelművé válik, hogy egy adott bankcsoport megmentésében minden olyan országnak részt kellene vennie, ahol az adott intézmény jelen van. Ennek megfelelően a 10 éves amerikai kötvény rekord szintre csökkent, elérve a 1,671%-ot.

A következő napokban a tendencia tovább folytatódhat, hiszen elég borús a kép Európa-szerte. A piaci szereplők a megváltást a holnapi napon megjelenő amerikai munkaerő piaci adattól remélik.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »