Már a jövő héten elfogadhatják a telefonadót

Sajtóértesülések szerint már jövő héten megszavazhatják a honatyák a telefonadót.  A 2 forintos teher minden vezetékes és mobilhívásra, valamint SMS és MMS üzenetre vonatkozik. Az adót a távközlési cégekre vetik ki, de véleményünk szerint a szolgáltatók ennek egy részét valamilyen formában megpróbálják majd továbbhárítani az ügyfelekre.

Az adó kapcsán magánszemélyeknél 700 forintos, üzleti előfizetőknél 2500 forintos limit lép életbe havi szinten, azonban a tervek szerint az adó számítása nem ér véget ezen értékeknél. Várakozásunk szerint ebben az esetben ismét a távközlési cégeknek kell viselniük az esetleges többletköltséget, részletes forgalmi kimutatás hiányában azonban még nem lehet megbízható becslést adni ezen összegekre.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »