Székelyföldi körúton Tőkés László

Tőkés László, az Er­délyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke székelyföldi körúton vesz részt, hogy az EMNP hétvégi, csíkszeredai I. Országos Küldött­gyűlése előtt a helyszínen tájékozódjon az általa védnökölt párt székelyföldi szervezeteinek ügyeiről.

A Marosszéken kezdődő körút első állomásán Smaranda Enache fogadta hétvégi otthonában az erdélyi EP-képviselőt. A megbeszélésen a marosvásárhelyi polgármesteri székért független jelöltként bejelentkező Smaranda Enache megismételte korábbi álláspontját: ha sikerül olyan jelölt mögé felsorakoztatni a marosvásárhelyiek érdekeiért munkálkodó pártokat és szervezeteket, akinek reális esélye van a regnáló városvezetés leváltására, akár a visszalépésre is hajlandó.

Tőkés László megbeszélést folytatott Vass Leventével, az EMNP és az RMDSZ lehetséges közös polgármesterjelöltjével is, akivel egyetértettek abban, hogy a választásokig hátralévő idő szorításában a lehető leghamarabb rögzíteni kell a lehetséges közös jelölt melletti együttműködés feltételeit.

Kitekintő / 3szék.ro

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »