Perry feladta a küzdelmet

Rick Perry, Texas kormányzója január 19-én jelentette be, hogy feladja a republikánus jelöltségért folytatott küzdelmet, valamint, hogy Newt Gingrich képviselőt fogja támogatni – számol be a The New York Times. Ennek köszönhetőn már csak négy politikus küzd a republikánus jelölti cím elnyeréséért.


Perry 2011. augusztus 13-án jelentette be, hogy részt vesz a republikánus jelöltségért folytatott küzdelemben. Ennek a bejelentésnek a hatására Perry a legtöbb közvéleménykutatás szerint az első helyre került a jelöltek közül, valamint ő jelentette Mitt Romney-val szemben a konzervatív alternatívát. Perry kezdeti sikere azonban a politikai vitáknak köszönhetően nagy mértékben csökkent. A viták alkalmával Perry legrosszabb pillanatának kétségkívül az tekinthető, amikor nem emlkézett annak a három hivatalnak a nevére, amelyeket felszámolt volna, ha elnökké választják.

Fülep Ágnes

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »