Új logóval vág neki a kampánynak a magyar párt

Megújult a Magyar Koalíció Pártjának logója. Kisebb módosításokról van szó, az MK rövidítés maradt, de a betűk szögletesebbé váltak, szerepet kapott a szürke szín, s egy jelszóval egészült ki a pártlogó.

Néhány napja új logók kezdtek megjelenni az MKP különböző pártanyagain, a logó szerves része a ‘megoldás – riešenie’ jelszó is.

Őry Péter, az MKP alelnöke, a párt választási kampányának koordinátora a Bumm hírportál kérdésére elmondta, az új jelszónak több jelentése van számukra. „Az egyik jelentése, hogy a felvidéki magyarság számos problémával küzd és ezekre a kérdésekre nem kap válaszokat. Mi azt gondoljuk, olyan válaszokat kell adni, amelyek megoldásokat tartalmaznak. A megoldás szó másfelől azt a szándékunkat is kifejezi, hogy a közösségünk képviseletére egy megújult, erős, az emberekkel folyamatosan kapcsolatban lévő szervezetre van szükség. Vagyis közösségünk számára az MKP a megoldás” – fejtette ki.

Elmondta továbbá, a logóújítással üzenni akarnak, hogy maga a párt újult meg. „Az MK rövidítés maradt, a tartalom változott. Friss, dinamikus párttá vált az MKP” – vélte Őry, majd hozzátette, az ötlet fiatal grafikusoktól érkezett, „mi pedig hallgattunk rájuk”.

Korábban hallatszódtak olyan hangok is, hogy szükség van a párt átnevezésére – a leggyakrabban a Magyar Közösség Pártja verziót emlegették. A Bumm felvetésére, hogy nem tervezik-e ezt a lépést, mondjuk a választások után, szűkszavúan csak annyit felelt, ezt a javaslatot elvetették.

Az MKP kampánykoordinátora megjegyezte, az új logó elsőként a „Beszéljük meg” programalkotó beszélgetés-sorozat internetes és plakátmegjelenésein volt látható. Hozzátette, a párt honlapja is hamarosan megújul.

Kitekintő / Bumm.sk

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »