Beindult az Obama-kampány

Az Obama-csapat a napokban bemutatta a kampányidőszak első videóit. A 30 másodperces hirdetésekben az elnök arra kéri a támogatóit, hogy segítsenek neki az újraválasztási erőfeszítéseiben – tájékoztat a USA Today.

„Az egész egy emberrel indult, aki azt mondta, hogy változásra van szükség, és aki ezt követően arra törekedett, hogy életbe is lépjen ez a változás” – mondja Obama az egyik hirdetésben.

Obama a rövid videókban arról beszél, hogy nem szabad elfelejteni azokat az értékeket, amelyek három éve összefogták az embereket, és amelyek arra késztették őket, hogy tevékenyen részt vegyenek a győzelemhez vezető út munkájában.

Az Obama-csapatot a héten egyaránt érték jó és rossz hírek. Jó hír számukra, hogy a legújabb közvélemény-kutatások szerint a hivatalban lévő elnök meglehetősen jól áll Arizona államban, és reális esélye lehet jövőre a győzelemre a republikánus fellegvárban. Rossz hír azonban, hogy a korábban elfogadott egészségügyi törvény ellenzői még mindig jóval többen vannak, mint a támogatói. A törvény sorsáról a Legfelsőbb Bíróság fog dönteni.

Hegedűs Márk

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »