Csáky is megjelenhet az MKP országos listáján

Akár a párt vezetését a 2010-es eredménytelen választások után elhagyó Csáky Pál is feltűnhet az MKP listáján. A párt erős regionális programmal akar kampányolni.

„Mindenki előtt, aki egyetért a programmal és betartja a játékszabályokat, nyitott ajtók állnak” – jelentette ki Bárdos a TASR hírügynökség kérdésére.

Rámutatott, a pártnak jelenleg még nem kész a választási listája, és a program is az előkészítési fázisában van. Bárdos rámutatott, a párt a kampányban egy erős regionális programmal lép fel, ami abból adódik, hogy a lehetséges választók is többnyire Dél-Szlovákiában élnek. „Kevés utunk van, problémáink akadnak a közlekedéssel, magas a halálozási arány, nagy a munkanélküliség. Ezekre a dolgokra akarunk összpontosítani” – jelentette ki a politikus.

Bárdos meg van róla győződve, hogy az MKP képes lesz a szlovák szavazók megszólítására is, elmondása szerint ez megmutatkozott a 2010. évi helyhatósági választásokon is. „Megpróbáljánk ránk ragasztani azt a jelzőt, hogy olyan párt vagyunk, amellyel nem lehet együttműködni, el vagyunk szigetelve. Ez nem igaz” – húzta alá a politikus. A választások után elsősorban az SDKÚ-val és a KDH-val egyezkedne.

Az MKP Országos Tanácsa ma is összeül és a választásokkal foglalkozik, de a döntésekről csak azután adnak hírt, hogy a járási és megyei pártszervezetek is véleményt nyilvánítanak a kérdésekben.

Bumm.sk

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »