A kormány nem ért egyet Radičová menesztésével

Nem ért egyet a pozsonyi kormány az Iveta Radičová miniszterelnök leváltására tette ellenzéki javaslattal – döntött keddi, soron kívüli ülésén a kabinet.

A Smer-SD azért menesztené a kormányfőt, mert a környezetében korrupcióval vádolható, gyanúsítható személyek vannak, s Robert Ficóék szerint Radičová egyébként is képtelen a kabinet vezetésére.

Fico hangsúlyozta, nemcsak a kassai adóhivatalok körüli ingatlanbérleti botrány miatt követelik a miniszterelnök leváltását, hanem azért is, mert alkalmatlan a kormány vezetésére, valamint mindazon következmények miatt, amelyeket az alkalmatlanságával okozott.

Radičová az ingatlanbotrány kapcsán kijelentette, hogy az ügyet lezártnak tekinti, és teljességgel Igor Krnáčnak, az országos Adóigazgatóság vezetőjének a felelőssége, hogy a bérlet ügyében milyen döntést hozott. Az Adóigazgatóság augusztusban bérleti szerződést írt alá a Nitra Invest céggel, amely Ondrej Ščurkaé, az SDKÚ-DS nyitrai járási elnökéé. A szerződés értelmében a cégtől bérelt kassai irodaépületben kapnak helyet a kassai adóhivatalok.

Kitekintő / Új Szó

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »