Youtube-on az oroszországi Belügyminisztérium

Az oroszországi Belügyminisztérium hivatalos Youtube csatornát indított – számolt be a RIA orosz hírügynökség. A videó oldal célja az állampolgárok megismertetése a különböző lehetséges bűncselekményekkel, hogy elősegítsék a megelőzést.

A felhasználók számos kis filmet tekinthetnek meg, amelyek tanácsokkal látják el őket, hogy ne váljanak áldozatokká, hogyan védjék meg magukat és hozzátartozóikat. Az új kommunikációs felület elindításához három témáról készítettek tájékoztató felvételeket: gyermekbiztonság, internetes csalások és közlekedési bűncselekmények.

“A fő cél, hogy figyelmeztessük az állampolgárokat a lehetséges bűneseményekről, és így fokozzuk a megelőzést. Ha időben részletesen és világosan tájékoztatunk ezekről, akkor az emberek éberebbek és felkészültebbek lesznek a különböző veszélyhelyzetekre” – idézte Valerij Gribakin vezérőrnagyot, a Belügyminisztérium média és civil szervezetek osztályának igazgatóját a RIA hírügynökség.

Tóth I. Dávid

Felkapott hírek

Friss hírek

Még az idei G7 is a Brexitről szól

A Nagy-Britannia és Észak-Írország közötti áruforgalom ellenőrzésére június végéig türelmi időszak érvényes, London azonban ezt egyoldalúan októberig meghosszabbította. A határvitaként emlegetett ügy meglehetősen komoly súlyú napirendi ponttá vált a G7 délnyugat-angliai csúcstalálkozójának második munkanapján.

Read More »