Szülőföldön magyarul – közel a leadási határidő!

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége felhívja az érintettek figyelmét, hogy a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által meghirdetett Szülőföldön magyarul című pályázat határideje 2011. június 30-án lejár.

A meghirdetés pillanatától kezdve folyamatosan érkeznek a pályázatok a Teleki Oktatási Központ (545500 Szováta, Rózsák útja 147 sz.) címére, ahol eddig közel százezer pályázatot regisztráltak és számuk napról-napra nő. Fontos tudni, hogy a már megszokott tanulói és hallgatói támogatásokon kívül idén az óvodás korú gyerekek részére is pályázhatnak a szülők.

A pályázati úton elnyert ösztöndíjakat szeptembertől fogják folyósítani, kizárólag banki átutalással. A részletekről a támogatás elnyerői külön levélben kapnak értesítést és eligazítást.  A határidő sürget, éljenek a lehetőséggel, hogy ne maradjon le senki, aki magyar nyelven tanul és jogosult a támogatásra!

A pályázattal kapcsolatban részletekért látogassák meg a www.szulofoldonmagyarul.ro honlapot, vagy érdeklődhetnek munkanapokon 08 és 15 óra között a 0266 371 377 és a 0265 570 725 normál díjszabású, valamint a Romtelecom hálózatából ingyenesen hívható 0800800395 számokon.

Kitekintő / Erdély.ma

Friss hírek