Halálos fenyegetést kapott a belügyminiszter

Megerősítették Daniel Lipšic (KDH) védelmét, mert a biztonsági szervek komoly információkat szereztek a meggyilkolására irányuló szándékról. A belügyminiszterrel állítólag politikai okokból akarnak végezni – írja pénteki számában a Nový Čas.

A napilap információi szerint a tárcavezetőt normális körülmények közepette két testőr kíséri, akik a szolgálati kocsijában is vele utaznak, sőt, futni is járnak vele. Csütörtökön reggel előbb két egyenruhás rendőr, majd két civil ruhás biztonsági jelent meg a miniszter háza előtt. Egyikük bement az épületbe, a másik pedig az utcát ellenőrizte, és várta a szolgálati limuzint. Két, teljesen egyforma Audi Q7-es jelent meg, és Lipšic beszállt az egyikbe.

Grendel Gábor belügyi szóvivő közölte, a fokozott biztonsági intézkedéseket a közjogi méltóságokat védő hivatal igazgatója döntött.

Kitekintő / Új Szó

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »