Robert Fico blogot indít

Blogírással próbálkozik Robert Fico volt miniszterelnök, a legnagyobb ellenzéki párt, a Smer vezetője – adta hírül a Sme napilap twittere. Fico egyelőre még nem írt bejegyzést, nem az első és nem is az egyetlen blogger-politikus.”Nem akarunk túlzott reklámot csinálni neki, de bele kellene rakniuk az RSS-olvasójukba :)” – reklámozza a Sme a volt kormányfő készülő blogját. Azt egyelőre nem tudni, milyen apropóból kezdene blogírásba a Smer elnöke.

Fico tulajdonképpen csak csatlakozna az interneten erős aktivitást kifejtő politikusok csoportjához, elsősorban a jobboldali politikusok közül vannak sokan jelen az interneten – igaz, az kérdés, hogy mekkora a saját, személyes hozzájárulásuk a blogokhoz, és mennyiben írják azokat saját asszisztenseik, segédeik.

Az egyik kormánypárt, az SaS kimondottan a blogoknak köszönheti létét – vezető személyiségei, mint Richard Sulík, Jozef Mihál, vagy éppen Jozef Kollár aktív bloggerek. A kereszténydemokrata KDH-ból a kettős állampolgársággal szemben állást foglaló Radoslav Procházka a legaktívabb, de blogot ír Ondrej Dostál, az OKS elnöke, vagy éppen Igor Matovič, az Egyszerű Emberek vezetője is. A lista korántsem teljes.

Szintén jelen van az interneten Bugár Béla, bár a pártelnök saját pártjának honlapján közli nézeteit, az MKP volt elnöke, Csáky Pál pedig facebookos bejegyzéseiben kommunikál a nyilvánossággal, tartalmi szempontból hasonló hatással, mint a blogok. 

A jelenlegi ellenzék vezető képviselői jóval ritkábban hagyatkoznak az internetes kommunikációs csatornákra, Fico lépése ezért is számít meglehetősen szokatlannak – amennyiben egyáltalán beindul a blog.

Bumm.sk

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »