Mégsem olyan súlyos a helyzet Líbiában?

A dél-amerikai ország diplomatája – aki jelenleg is Líbiában tartózkodik – arról számolt be, hogy valójában a helyzet nem olyan súlyos, mint amilyennek látszik, írja az El Mundo.

Afif Tajeldine a médiát okolja az észak-afrikai ország helyzetéről való – szerinte – nem helytálló tájékoztatásért, véleménye szerint a sajtó napokkal korábbi fényképeket közöl friss hírként, ami jelentősen torzítja a valóságot.

Ez a negyedik nap, hogy Líbiában egy csepp vér sem folyt, az utcák is csendesek, sem a városban, sem pedig a környékén nem történik semmi”,  mondta a Telesur csatornának, amit  néhány éve Hugo Chávez vezényletével hívtak életre az amerikai CNN ellensúlyaként.

Tabejdine a Líbiában élő venezuelaiak helyzetét firtató kérdésre elmondta, hogy összesen 76 személyről van szó, köztük 26 gyerekről. Ők jelenleg a nagykövetség épületében tartózkodnak, így velük minden a legnagyobb rendben, nincsenek veszélynek kitéve. 

Sándor Nóra

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »