Hogyan válasszunk quadot a gyereknek? (x)

A címben feltett kérdésre alighanem sok szülő rögtön felkapta a fejét. Quadot a gyereknek? Mégis hogyan fér össze a kettő? Nos, igen, ez a helyzet! Ma ugyanis már a gyerekeknek is lehet biztonságos körülmények között biztosítani az egyik legizgalmasabb hobbit. Adrenalin, készségek fejlesztése, otthon a számítógépes játékok vagy épp a fára mászás helyett. Nem is hangzik olyan rosszul, ugye?

A Szigetmotor csapata jó ár-érték arányban forgalmazza a hazai és nemzetközi piac legjobb gyerek quad típusait, amire jó példa, hogy a legnagyobb magyarországi viszonteladói a legnevesebb német és japán, olasz márkáknak. Német precizitás? Igen! Japán megbízhatóság? Perszer! Olasz szenvedély? Naná!

Kés, villa, olló gyerek kezébe nem való – quadról nem volt szó!

Jól ismerjük a szabályokat, és szülőként sokszor még a széltől is óvjuk a kölyköket. Nincs is ezzel semmi baj, de persze a bukások és a horzsolások az élet velejárói. Aligha szeretjük viszont, ha a gyerek egész nap a számítógép előtt ül, vagy épp az okostelefont nyomkodja. Még rosszabb, ha elszökik, azt sem tudjuk, mit csinál, fára mászik – aminek veszélyeit ne is firtassuk.

Nem kell persze egyből a katonai gyerektáborba küldeni, talán velünk van a baj, és inkább olyan foglalatosságokat kellene találni, ami leköti a gyerkőcöt. Ha fiúról van szó, és az apjára ütött, a quad talán pont ilyen lesz! De azt sem tartjuk kizártnak, hogy egy menő kiscsaj ne élvezné ugyanezt! Aki ült már quadon valaha, alighanem tudja, miről van szó. Ha pedig nem, akkor itt az idő kipróbálnia akár az egész családnak.

A legfontosabb szempontok gyerek quad választás során

Amennyiben három fő szempontot kellene mondani, a legtöbb szülő számára valószínűleg a következők lennének azok: biztonság, biztonság és biztonság. Szerencsére ez a modern gyártmányokban teljesül, és mivel kifejezetten gyerekeknek szánt járgányokról van szó, nem is lehet más az elsődleges cél.

szigetmotor.hu

Na és persze jól ismerjük a németeket, a japánokat, akik piacvezetők a gyerek quadok terén is, a megbízhatósággal nem akad gond – de ott vannak az olaszok is, akik szenvedélyüket és habitusukat, vagyis a teljes szívüket odateszik az ilyen járgányok gyártása során.

A legfontosabb szempontok közé tartozik még az ideális méret és súly megtalálása, az optimális motorteljesítmény, az üzemidő és a töltési idő, valamint természetesen a piszkos anyagiak is.

Elektromos gyerek quadok jó ár-érték arányban

A Szigetmotor széles választékában a legmodernebb elektromos járgányok elérhetőek, amelyeket az ország bármely pontjára kiszállítanak, a 15-20 perces betanítást és szakmai segítséget követően pedig már lehet is kezdeni a biztonságos és felelősségteljes vezetést (szerencsére nincs is nagyon lehetőség az ellenkezőre). Azért öveket becsatolni!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek