Mennyibe kerül egy sminkes tanfolyam manapság? (x)

Sok népszerű szakma van, a fiatal lányok körében talán a műkörmös, a szempillás vagy a sminkes tanfolyamok a legkeresettebbek: sokan szeretnének elhelyezkedni szépségszalonokban vagy önálló vállalkozásba kezdeni.

Azonban sok esetben a képzési díjak tántorítják vissza a jelentkezőket. Mit kell erről tudni? Csökkenthető-e az összeg? Ennek jártunk utána.

Egy népszerű képzés

A Tanfolyam.hu sminkes és szempillaépítő szakképesítés képzése az egyik legnépszerűbb a felnőttképzési kínálatok között. Ez egy 800 órás tanfolyam, amely körülbelül 5-6 hónapig tart, de ami a lényeg: gyakorlatorientált!

Ez azt jelenti, hogy a jelentkezők több napon át is tudják gyakorolni az elméletben megtanultakat, így valóban professzionális tudást szerezhetnek. A való életben pedig úgyis ennek veszik majd hasznát, nem konkrétan a bizonyítványnak.

Persze azt is kapnak a képzés végén. Először egy tanúsítványt, amellyel igazolni tudják, hogy elvégezték a tanfolyamot, majd ha levizsgáznak, akkor a keményfedeles bizonyítvány is az övék lesz, ezzel pedig máris elhelyezkedhetnek sminkesként és szempillaépítőként.

Az új jogszabályok szerint a vizsgáztatást nem a képzőintézmény végzi, hanem az akkreditált vizsgaközpontok. Ennek külön ára van, amely magasnak tűnhet, ám cserébe egy jól fizető szakmát szerezhetünk.

Mi mennyibe kerül?

Nézzük a konkrét adatokat! A sminkes és szempillaépítő szakképesítést adó képzésért fizetni kell, ha felnőttképzés keretein belül akarjuk elvégezni. Az órák viszont ez esetben tömbösítve lesznek, általában hétvégenként, így nem kell szabadságot kivenni a munkahelyen, ha dolgozunk. Ha valaki még iskolába jár, akkor is jelentkezhet, sőt még kedvezményt is kap.

Maga a tanfolyam több százezer forintba kerül, azonban átszámítva egy óra még 1000 forintot sem tesz ki, így valójában nagyon jó az ár-érték arány. És ha még hozzávesszük, hogy mennyi kedvezmény is van!

A Tanfolyam.hu oldalon hirdetett sminkes és szempillaépítő képzés résztvevői ajándékba kapnak egy másik tanfolyamot is: önfejlesztést, önismeretet is tanulhatnak. Ez pedig egy kezdő vállalkozónak nagyon jól jön!

Sőt! Aki a képzési díjat befizeti, annak a birtokába kerül egy sminkes csomag, amellyel a tanfolyam ideje alatt végig dolgozhat. Ezt sem kell tehát külön megvásárolni.

Vannak még egyéb kedvezmények is: részletfizetési lehetőség, engedmény az egy összegben való befizetés esetén, de számíthat az is, van-e már valamilyen meglévő képesítése valakinek. A diákok még külön árengedményt is kapnak.

A jövőre is gondoljunk!

Bár hirtelen riasztónak tűnhet ennyi pénzt kiadni egy tanfolyamra, de gondoljunk a jövőre is. A sminkes és szempillaépítő képzésen megtanulható a műszempilla-építés 1-4D-ig, a szemöldök-laminálás, a szempillalifting, többféle sminktechnika, de még a maszkolás, az arcfestés és a csillámtetoválás is!

Mennyi remek lehetőséget kínál mindez az elhelyezkedésre. Talán egy hónap sem kell, és visszajöhet a képzés ára! Érdemes tehát érdeklődni a részletek felől a Tanfolyam.hu oldalán, ha a szépségiparban szeretnél elhelyezkedni.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek