Mire jó a tisztítógyurma az autóápolásban? (x)

Az autóápoláshoz számtalan kiegészítőt lehet használni. Ahhoz, hogy a jármű felülete igazán fényes legyen, az egyik legjobb megoldás a tisztítógyurma. Ez egy igazán hatékony eszköz, aminek a használata is nagyon egyszerű, a hatása pedig azonnal látszódni fog. Mikor érdemes alkalmazni a tisztítógyurmát?

A rendszeres autóápolás a kulcsa mindennek

Az autofestekszeged.hu políranyagai között minden megtalálható, amire szükségünk lehet az autóápolás folyamata során. Ezek között található a már említett tisztítógyurma is. Ezt tulajdonképpen minden sima felületen lehet használni. Például üvegen, rozsdamentes acélon és autófestéken is. A használatával könnyedén eltávolíthatóak a kátrányfoltok, gyanta, rozsda és minden egyéb szennyeződés is.

A gyurmát érdemes kesztyűvel megfogni. Ma már vannak speciálisan erre a célra kifejlesztett darabok is. Ezek tulajdonképpen olyan kétoldalas mosókesztyűk, amelyek képesek forradalmasítani az egész autómosás folyamatát. Az autóápolás sokkal hatékonyabb, gyorsabb lesz úgy, hogy a teljes jármű foltmentesen tiszta lesz a művelet végén. A kesztyű úgy van kialakítva, hogy az egyik oldalán mikroszálas felület található. Ezzel hatékonyan és óvatosan lehet eltávolítani a szennyeződéseket, foltszerű elszíneződéseket és porszemeket. A finom karcok kialakulása miatt sem kell többé aggódni, mivel a mikroszálas anyag tökéletesen siklik az adott felületen.

A másik oldala professzionális gyurmabevonattal rendelkezik, hogy már a mosás során elkezdődjön a dekontaminálás. A makacsabb szennyeződéseknek sincs esélyük a folyamat során. Gyanták, ragasztómaradványok és minden más könnyedén eltüntethető.

Fontos odafigyelni arra, hogy mit használunk

Ha políranyagokról és az autó ápolásáról beszélünk, akkor alaposan át kell gondolni, hogy mégis milyen eszközökkel és kiegészítőkkel állunk neki a feladatnak. A minőség a vásárlás során kiemelten fontos, mivel egy rosszul választott termékkel akár még kárt is tehetünk a jármű felületében. Ezt kijavítani pedig súlyos költségekbe is kerülhet. 

Ajánlott megbízható helyről rendelni, valamint kerüljük a feltűnően olcsó megoldásokat, mivel azok sokkal inkább jelentenek zsákbamacskát a gyakorlatban és semmi garancia nincs arra, hogy valóban működnek.

Rengeteg kiegészítő érhető el

Ha autóápolás, akkor több tucat eszköz és kiegészítő típus közül lehet válogatni. Ott vannak például a tisztítótárcsák is, amelyek akár kézi és gépi felhasználásra is tökéletesen alkalmasak. A segítségükkel hatékonyan lehet eltávolítani a jármű festett felületéről, az üvegről és a műanyagról a kátrányt, a gyantát, a vízkövet és az egyéb szennyeződéseket.

Ez csak néhány példa az elérhető lehetőségek közül. Még mielőtt nekiállunk a jármű polírozásának, érdemes alaposan tájékozódni, hogy pontosan mire is van szükségünk a művelethez.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek