Gyöngyözően jeges shake, a nyár kedvenc itala (x)

Nyáron remek programok várnak bennünket, elindulunk nyaralni, pihenünk a strandon, hűsölünk egy erdei kiránduláson, este pedig belevetjük magunkat a városi forgatagba. Számos fesztiválon és koncerten vehetünk részt, és kiváló ételeket és italokat kóstolhatunk.

Mindez ránk is fér, hiszen a forróságban hamar megszomjazunk, a folyadékháztartást pedig fel kell tölteni. Az, hogy mit iszunk, csak rajtunk áll, hiszen a választék széles, ízek arzenálja várja a kitikkadt vásárlókat.

A belső és a külső összhangja is fontos!

Nem csupán az italok íze és minősége számít, hanem bizony a megjelenése is! Az indepack.hu műanyag poharai számtalan variációs lehetőséget rejtenek, azonban, ha a feelingre is adunk, akkor érdemes műanyag shaker és koktélos pohárban kínálni a jeges itókát. Ezek a poharak ugyanis igényes megjelenést biztosítanak a finomságok számára, ezáltal biztos lehetsz benne, hogy a vásárlók elégedettsége maximális lesz.

A shaker poharak minőségivé teszik az elkészített italokat

A nyári italok szabad kezet adnak a vendéglátósok számára, hiszen rengetegféle gyümölcs várja, hogy jeges ínyencség készüljön belőle. Ne feledd, a jégből sosem elég, ezért készülj fel arra, hogy mindig megfelelő mennyiség álljon belőle a rendelkezésedre!

Ezenkívül a gyümölcsökről is gondoskodj, hiszen egy hideg limonádé nem készülhet el citrusfélék vagy bogyós gyümölcsök nélkül, ezek teszik igazán vonzóvá és kívánatossá az elkészült italt.

Ha pedig ezeket a minőségi hozzávalókat használod, akkor nem is kérdés, hogy sose tedd egy olcsó puhafalú pohárba, hanem add meg a módját és használj víztiszta, átlátszó, keményfalú és tetővel rendelkező shaker poharat!

Ha a környezetbarát változatot szeretnéd, akkor használj PLA-t!

A PET műanyag shaker poharak nagyon jól néznek ki, és természetesen szelektíven gyűjthetők valamint újrahasznosíthatók, azonban ha a teljesen zöld megoldást keresed és hanyagolni szeretnéd a műanyagot, akkor vásárolj PLA shaker poharat, ami szintén víztiszta és kemény falú termék. Mindkét pohártípus logózható, ezt ajánljuk is, hiszen erősíti a brandedet és azonosítja a vásárlók számára a cégedet, márkádat.

Készítsd el saját specialitásaidat!

A legfinomabb italok alkalmasak arra, hogy újra és újra magadhoz csábítsd a vásárlókat, ezért készíthetsz egyedi ízeket, vagy kereshetsz olyan beszállítót, ami különösen finom szirupot vagy ízeket kínál. A shaker pohárba tölthetsz gyümölcsös vagy csokis, karamellás shake-et, gyümölcslevet, jeges kávét. Ebben az esetben a tejszínhab miatt válaszd a gömb alakú tetőt.

Ha limonádét készítesz, akkor ízesítsd gyümölcsökkel és mentalevéllel, de kínálhatsz a pohárban felkockázott gyümölcsöt, például dinnyét is. A jégkása már régi kedvenc, izgalmas színek és ízek várják a szomjas gyerekeket.

A műanyag és a PLA shaker pohár nagyon mutatós, minőségi termékek, melyekből szívesen fogják fogyasztani a vásárlók a hideg italokat. Szívószállyukkal ellátott, lapos vagy gömb tetővel teheted teljessé a megjelenésüket, és a saját logóról se feledkezz meg!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek