Nyaralás négylábú családtagjainkkal (x)

Vannak, akik már túl vannak az idei szabadságuk letöltésén, míg mások most tervezgetik, hova menjenek el üdülni. A nyaralás megszervezése kicsit tovább tart azoknál a családoknál, ahol négylábú kedvencek is kiegészítik a csapatot. Bizony nagy gond szokott lenni, hogy mit csináljunk a kutyusainkkal, cicáinkkal, hiszen a szállodák és panziók többsége nem fogad állatot.

Egy kutyabarát szálloda

Az osztrák alpesi hegyek között egy olyan prémium szálloda található, ahova bizony vihetjük a kutyusunkat is. A Hotel OTP Birkenhof**** akciós ajánlatok menüpontjára kattintva láthatjuk, hogy a szálloda család- és gyerekbarát, és akár több generáció együttes nyaralását is lehetővé teszi. Széles körű szolgáltatásokkal várják a vendégeket, melyekben nem csupán a kutyatulajdonos és családja, hanem a kutyus is örömét leli. Ráadásul a magyar tulajdonú szálloda magyar személyzete rendkívül kedves és teljes mértékben kutyabarát is, így biztosak lehetünk benne, hogy ott tartózkodásunk alatt leesik pár “potyasimi” is a kutyusunknak.

Kutyabarát fogadtatás és szolgáltatások

Több mindenből észrevehetjük, hogy a Birkenhof Hotel tényleg szereti a kutyákat. Először is, egyeztessünk a szállodával érkezésünk előtt, mert ugyanúgy, ahogy kisbabás szülőként, kutyagazdiként is vannak holmik, amiket otthon hagyhatunk. Persze a két dolog nem összehasonlítható, hiszen egy kisbaba nyaralásához rengeteg mindent kellene magunkkal vinni, amiket mind biztosít a szálloda. Kutyatulajdonosként sem lehet panaszunk, mert vár minket etető- és itatótál, valamint egy fekhely, játékok.

Emellett pedig a szállodába megérkezvén a szobába bekészített meglepetéssel is kedveskednek az ott dolgozók. Minden “kutyás” szobához jár egy “Kutya a szobában” tábla is, ezzel tudjuk jelezni a szomszédoknak, hogy ne csodálkozzanak, ha furcsa hangokat hallanak.

A Hotel OTP Birkenhof**** felkészült a kellemetlenebb eshetőségekre is, ugyanis sajnos bárhol érheti baleset vagy kisebb sérülés állatainkat. Bad Kleinkirchheim város közelében, ahol a szálloda is található, lakik egy kedves állatorvos, aki felkészülten fogadja négylábú kedvenceinket. Aki pedig a nyaralása ideje alatt szeretné kutyáját kicsit megszépíteni, a szintén közelben működő kutyakozmetika lesz nagy segítségére.

Házirend és néhány jó tanács

Természetesen a kutyákra is vonatkozik a szálloda házirendje, amit mindenkinek el kell fogadni és be kell tudni tartani. Ezek közé tartozik, hogy vannak bizonyos részei a hotelnek, ahová kutyák nem mehetnek, ezek az étterem és wellness részlegek, valamint a közösségi terek. Lehetőség szerint kerüljük el, hogy hosszabb időre magára hagyjuk a szobában, mert akkor előfordulhat, hogy hangos csaholással szeretné magára vonni a figyelmet.

Karintiában számtalan csodálatos hegyi út várja a sétálni vágyókat. A kutyusokat a kijelölt túraútvonalakon kizárólag pórázon lehet sétáltatni és nem árt jó előre tisztában lenni azzal, hogy mi a tennivaló, ha szabadon legelő tehenek vannak a közelben, erről a hotel honlapján is olvashatunk.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek