Te elégedett vagy az előszobáddal? (x)

Könnyen lehet, hogy még sosem gondolkodtál el ezen a kérdésen, hiszen valljuk meg őszintén, ez az a helyiség, ahol talán a legkevesebbet tartózkodunk. Reggel is és este is csak átsuhanunk rajta: reggeli induláskor cipő-kabát gyorsan fel, táska a kézben, majd este ennek az inverze jön a cipő-kabát le és a táska sarokba hajításával.

Most azonban arra biztatunk, hogy lépj be oda egy picit, állj meg, és kezdj el csendesen szemlélődni. Mit látsz? Persze nézd meg a bútorokat, a használati tárgyaidat, de aztán kicsit elvonatkoztatva tekints a kérdésre: milyen benyomást kelt az előszobád abban, aki életében először teszi be oda a lábát?

Az előszoba adja meg az otthonod alaphangulatát!

Azzal, hogy odafigyelsz az előszobádra, gyakorlatilag megalapozod az otthonod berendezését. Ebben lehet a segítségedre a Prémium bútoráruház Ocean előszoba szettje, amely több szempontból is rendkívül ideális!

Egyrészt letisztult fehér színe a tisztaságot, az átláthatóságot és a szabadságot sugallja, a leheletnyi kék pedig a frissességet szimbolizálja, amely éppen olyan végtelen lehetőséget rejt magában, mint maga az óceán.

A cseppnyi extrát a beépített LED fények adják, amelyek tovább emelik az előszoba fényét – szó szerint is, így kellemes hangulatvilágítás fogadja egyből a hozzád betérő látogatókat, no meg persze téged is!

Sokkal jobb érzés egy ilyen előszobába belépni, mint oda, ahol szedett-vedett bútorok egymásra vannak erőszakolva, és a stílusok stílustalan keveredése egész egyszerűen bántja a szemet még abban a pár másodpercben is, amíg az ember gyorsan átverekszi magát a kaotikus téren.

Variáld szabadon!

A fent említett webáruház egyik közkedvelt szériája az Ocean, amelynek egyik legnagyobb előnyét az adja, hogy szabadon variálható elemekből áll. Ez azonban ne tévesszen meg, hiszen azért vannak bizonyos kötelező darabok, amelyek nélkül az előszoba nem fogja tudni ellátni a funkcióját, és lehet bármennyire szép az ott található bútor, valami mégsem lesz teljes. Mutatjuk, miről gondoskodj, ha igazán klassz előszobát szeretnél berendezni magadnak!

  • Komód: Hasznos lehet a tárolásra!
  • Fiókos pad: Hogy kényelmesen tudd fel- és levenni a lábbelit!
  • Kabátakasztó panel: Hogy legyen hova akasztani a kabátodat!
  • Gardrób: Nem minden kabát fér fel az akasztóra, a ritkábban használtakat érdemes elrejteni szem elől.
  • Tükör: ez lehet akár a gardróbszekrénybe építve is, de jó, ha egy utolsó pillantást tudsz vetni az outfitedre, mielőtt kitennéd a lábad a külvilágba.

Oda jó visszatérni, ahonnan jó elindulni!

Amikor otthont teremtesz, az lebegjen a szemed előtt, hogy olyat hozz létre, ahonnan reggel fájó szívvel indulsz el, mert annyira a te birodalmad, hogy semmi kedved kitenni onnan a lábad. Ha ezt megvalósítod, akkor pontosan olyan otthonod lesz, ahova a nap végén örömmel térsz haza, ahol ki tudsz kapcsolni mindent, amit a külvilág jelent.

És ebben a megfelelően berendezett előszobának és vele együtt a Prémium bútoráruháznak jelentős szerepe van!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek