Ezért érdemes bőrkanapét választanod a nappaliba (x)

Lehet, hogy egy bőrkanapé első pillantásra nem tűnik a legpraktikusabb választásnak a nappaliba, de meglepődnél, ha tudnád, hogy mennyi előnyt rejt magában egy ilyen bútorzat. 

Kezdjük például a klasszikus megjelenésével!

Akár egy háromüléses, egy sarok- vagy egy szekcionált bőrkanapét választasz a Kanape.net kínálatából, biztos lehetsz abban, hogy mindegyik ülőalkalmatosság remekül ki fogja emelni majd az otthonod belső terét, azáltal, hogy időtlen kifinomultságot és luxust csempésznek az adott helyiségbe.

A legtöbben azonban, amikor meghallják a bőrkanapé kifejezést, akkor egyből az előkelő angol klubokban vagy agglegénylakásokban található férfias darabokra asszociálnak, pedig manapság már a gyártók nőiesebb változatokban – világos, semleges vagy akár piros színben is  – gyártják ezeket az ülőalkalmatosságokat. 

Így a segítségükkel tehát bármilyen megjelenést könnyedén megteremthetsz a lakásodban – legyen az akár egy tökéletesen kifinomult hangulat, amely a régi világ varázsát tükrözi, vagy egy kifejező és eklektikus arculat.

Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy igazán tartós és könnyen tisztítható

A bőrt időtlen idők óta értékes anyagnak tartják a tartóssága miatt, és ez nincsen másképp a kanapék gyártásban sem.

A minőségi bőrkanapék szigorú, modern cserzési eljárásokon mennek keresztül, amelyek ellenállóvá teszik őket a repedéssel, a megereszkedéssel vagy a hámlással szemben. Ez pedig lehetővé teszi, hogy jóval tovább szolgálják a kényelmedet, mint a hagyományos szövetből készült társaik.

De, amit talán a leghasznosabbnak fogsz találni bennük az az, hogy a bőrkanapék ellenállnak a foltoknak és a folyadékoknak. Így nem kell többé attól félni, hogy az egyik vendég véletlenül kiborítja a vörösbort, vagy, hogy a gyermeked a piszkos kezecskéit a kanapéba törli bele. Csupán egy nedves rongyra és egy bőrtisztítóra van szükséged ahhoz, hogy tökéletes állapotban tartsd.

Az allergiás családtagok és vendégek számára felüdülést jelent majd

A szövetborítású kanapékban hajlamosak megülni a poratkák és a háziállatok kihullott szőrszálai, ami azt jelenti, hogy ezek az ülőalkalmatosságok igazi kínszenvedést jelentenek az allergiás családtagok és vendégek számára. 

Ezzel ellentétben viszont a bőr 100%-ig hipoallergén, vagyis ez a matéria egyáltalán nem szívja magába a fentebb felsorolt allergéneket.

Végső gondolatok

Bár ezt a fajta kanapétípust általában borsos árcédulával látják el, de a fényűző megjelenése, a rendkívüli tartóssága, a könnyű tisztíthatósága és az a tény, hogy hipoallergén, véleményünk szerint nagyban ellensúlyozza a magasabb árát. 

Amennyiben viszont a költségvetésed egyáltalán nem engedi meg, hogy egy természetes bőrkanapét vásárolj, akkor érdemes lehet megfontolnod a műbőr verziók választását, amelyekről elsőre meg nem mondaná az ember, hogy nem valódi bőrből készültek.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek