Könnyíts az ügyviteli terheken okosan! (x)

Munkáltatóként számos területen teljesítenünk kell, az egyik ilyen jelentős részt a munkaügyekkel kapcsolatos feladatok teszik ki. Számos olyan dokumentum, s a hozzájuk kapcsolódó teendők is ide számítanak, mint amilyenek például a munkaszerződések vagy a titoktartási szerződések.

Gyorsítsd meg a folyamatot!

Kis- vagy középvállalkozás vezetőjeként alighanem jóval értékesebb az időd, minthogy a legtöbbet ilyen típusú feladatokra szánd. Az eKRS rendszerén keresztül a munkaügyek rendezése egy jóval kevesebb időt és energiát igénylő munkává válik. Hogyan?

Egyrészt ott spórolhatsz ezekkel rengeteget, hogy nem neked kell utánajárnod mindennek. Sajnos az ilyen jellegű dokumentációra többféle rendelkezés és jogszabály is vonatkozik, valóságos útvesztőt képezve azok számára, akik nem jártasak bennük. Ha tehát nem szeretnénk bizonytalanul vagy éppen egyre bosszúsabban menni az úton, érdemes olyan segítséget igénybe venni, amely hozzáértő a releváns kérdésekben.

Ezzel kapcsolatban azonban nagy valószínűséggel azt fogod tapasztalni, hogy a megfelelő szakmai háttér igen jelentős összegeket tud jelenteni, ami viszont szintén komoly probléma lehet egy kis- vagy középvállalkozás esetében.

Az eKRS azonban megoldást kínál mindkét kérdésben. Egyrészt képes arra, hogy biztosítsa a szükséges jogszabályi és törvényi kereteket, amelyekért a szülőatyja, a KRS Ügyvédi Iroda felel. Másrészt pedig az alapvetően automatizált folyamatoknak köszönhetően előre ismert, kedvező és fix árakon vehetjük igénybe szolgáltatásaikat. Egész nyugodtan elfelejthetjük a rejtett költségeket, s tervezhetővé, valamint vállalhatóvá válnak az ezzel kapcsolatos kiadásaink.

Mi mindent intézhetünk a munkaügyek keretében?

Az eKRS elektronikus jogi platform számos különböző területen nyújtja szolgáltatásait. A munkaügyeken felül cégtulajdonosként, illetve -vezetőként számot tarthat az érdeklődésünkre például a cégügyek menüpontja, a cégoptimalizáló, illetve a cégmentő csomag, az adatvédelem és a home office szabályozásának lehetőségei is. 

A munkaügyeken belül választhatjuk a munkaszerződés, a titoktartási megállapodás, valamint az adatvédelmi kérdések rendezését.

Milyen további előnyökkel jár az eKRS alkalmazása?

A kedvező árak, valamint az idő- és energiaspórolás mellett fontos megemlítenünk a rugalmasságot. Ez megmutatkozik abban, hogy gyakorlatilag bárhonnan dolgozhatunk, teljesen mindegy, hogy éppen az irodában vagy home office-ban szabadult fel egy kis időnk arra, hogy haladjunk az ide tartozó feladatainkkal. 

Az sem jelent gondot, ha éppen félbe kell hagynunk egy folyamatot, amin dolgoztunk. Később ugyanott folytathatjuk, ahol félbemaradt, anélkül, hogy számolnunk kellene az adatveszteséggel.

A regisztrációnkon keresztül ráadásul bármikor elérhetőek maradnak a dokumentumaink, ezért biztosak lehetünk abban, hogy minden a rendelkezésünkre fog állni, amikor szükséges.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »