A horoszkóp sötét oldala – avagy melyek az egyes csillagjegyek legrosszabb tulajdonságai? (x)

A horoszkópok olvasgatása egy szórakoztató módja annak, hogy jobban megismerjük saját magunkat. Biztosan te is sok olyan cikkel találkoztál már, melyek az egyes zodiákusok előnyös tulajdonságait taglalták, és magadra ismertél benne.

De vajon akkor is ugyanilyen őszinte lennél, ha a csillagjegyed rossz oldalát kellene megismerned? Nos, légy bevállalós, és nézd meg, melyek az egyes jegyek leghátborzongatóbb tulajdonságai! Ha pedig további érdekességekre vágysz, olvasgasd a Bien.hu horoszkóp rovatát!

Kos

A megfontolt dühkezelés nem a te asztalod, hajlamos vagy arra, hogy hirtelen “eldurranjon az agyad”, és erőszakossá, agresszívvá válj. A gyakori hangulatváltozásaidat lehetetlen követni.

Bika

Hatalmas birtoklási vágy munkál benned, egyszerűen képtelen vagy elfogadni, hogy nem lehet mindig minden a tied, amire szemet vetsz. Ez a környezeted számára frusztráló lehet.

Ikrek

Rád aztán senki nem mondhatja, hogy tudsz titkot tartani! Mindenkit kibeszélsz a háta mögött, ezért ne csodálkozz azon, ha már a barátaid sem osztanak meg veled bizalmas infókat.

Rák

Mindenkin segíteni akarsz, mert egyszerűen élvezed azt, ha mások tőled függnek, és mivel folyton csak adsz, így az örökös mártír szerepében tetszelegsz, amit szeretsz is hangoztatni.

Oroszlán

Olyan nincs, hogy valahol ne te legyél a figyelem középpontjában! Lételemed az állandó reflektorfény, egyszerűen nem bírod elviselni, ha háttérbe szorulsz. Még akkor sem, ha egy-egy esemény nem rólad szól.

Szűz

Az “irányításmániás” jelző tökéletesen illik rád. Nem nyugszol addig, amíg nem teszi mindenki azt, amit mondasz, és alapvető, hogy körülötted mindennek tökéletesnek kell lennie. Ha mégsem, elszabadul a pokol.

Mérleg

Az empátiád nem ismer határokat, sokszor még olyanokkal is képes vagy együttérezni, akik a velejükig romlottak. Csakhogy nem biztos, hogy mindenki megérdemli a támogatást. Nem szabad bárkit idealizálni.

Skorpió

Téged minden vonz, amit mások bizarrnak vagy veszélyesnek tartanak, netán egyenesen illegális. Vigyázz, mert a sötét oldal csábítása könnyen elragadhat, és még a törvénnyel is összetűzésbe kerülhetsz.

Nyilas

Született vezető vagy, aki ráadásul ösztönösen képes arra, hogy manipuláljon másokat, és olyasmire vegye rá őket, amit egyébként nem akarnának megtenni. Tudtad, hogy e tekintetben nagyon hasonlítasz a szekták vezetőire?

Bak

Törtető és ambiciózus vagy, bármit megteszel, hogy elérd a célod, könyörtelenül átgázolsz másokon, ha az érdekeid ezt kívánják meg. Jobb, ha nem húznak ujjat veled, hisz senki sem állhat az utadba!

Vízöntő

Szerinted a “nagyobb jóért” küzdeni a legnemesebb cél, és ennek tükrében a közösség érdekeit az egyén elé helyezed. A törekvéseid közepette bárkit képes vagy feláldozni, hisz egy jobb világ áldozatokkal jár, nem igaz?

Halak

Te az eszed helyett a szívedre hallgatsz, de ez nem biztos, hogy minden helyzetben célravezető. Olykor irracionális érzelmeid támadnak, és ezek miatt másokat is hajlandó vagy akár jogtalanul is megvádolni.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek