MIlyen partykellékek kaphatók különleges alkalmakra? (x)

Amíg gyermekünk picike, addig a családi összejövetelek, szülinapok csupán a családtagoknak emlékezetesek, de a gyermekek nem fognak emlékezni rá.

Amint a gyermek óvodába kerül, elérkezik az az idő, amikor felmerül benne az igény arra, hogy születésnapját ne csak a családdal, hanem barátokkal, barátnőkkel, ovistársakkal együtt ünnepelje.

Az első gyerekzsúr előkészítése általában próbára teszi a szülők idegrendszerét, hiszen ott van a nyomás rajtuk, hogy minden rendben menjen, mindenki boldog legyen, és vidám emlékek maradjanak a résztvevőkben.

Hogyan szervezzünk tökéletes gyerekzsúrt?

  • Ahhoz, hogy ne legyenek álmatlan éjszakáink a szülinapi party miatt, először is fixáljuk le mihamarabb a pontos időpontot. Ezzel elkerülhetjük azt, hogy gyermekünk kedvenc barátnőjének éppen másik programja legyen.
  • Gondoskodjunk a megfelelő helyszínről. Amennyiben otthon szeretnénk tartani, akkor nincs teendő, de külső helyszín esetében általában jóval előre le kell egyeztetni az időpontot.
  • A partyhangulat megteremtése érdekében gondoskodjunk megfelelő díszítésekről. A lampionok, füzérek, szalagok, színes díszek, kalapok, maszkok vidámmá teszik a bulit, válogathatunk például az Eking változatos partykellékei között.
  • Lufi, lufi és megint csak lufi! A gyerekek imádják a lufikat, főleg, ha színesek, mintásak, izgalmasak. A lufi nemcsak díszítőelem, hanem nagyszerű játék is. Ráadásul ma már mindenféle alakban, betűt vagy számot formálva is megvásárolhatóak, így akár a kis ünnepelt életkorát vagy nevét is ki lehet rakni belőlük.
  • Szerezzük be a tortát és a gyertyát. Rengeteg izgalmas gyertya közül lehet válogatni, akár mesefigurásat is vásárolhatunk. Mivel a szülinap fénypontja a tortázás, ehhez legyen megfelelő mennyiségű tálca, szalvéta, hiszen a kis kezek még nem tudják olyan ügyesen megfogni az ételt, így a csapat nagy része valószínűleg igen maszatos lesz a tortaevés végére. Figyeljünk oda arra, hogy van-e esetleg a meghívottak között bármilyen ételallergiás. Ha igen, akkor konzultáljunk a szülővel, mielőtt bármilyen ételt készítenénk, vásárolnánk neki.
  • A játékban elfáradt gyermekek megszomjaznak, megéheznek. Legegyszerűbb, ha kis szendvicsfalatokat készítünk, és vidám, mesefigurás papírpoharakat, szívószálakat vásárolunk. A poharakra írjuk rá a gyerekek nevét, illetve ha még nem tudnak olvasni, akkor az ovis jelüket.

Érdemes ezenkívül valamilyen témát kitalálni és a téma köré szervezni a bulit. A gyerekek imádják, ha valamilyen tematikus szülinapi buliba mehetnek, valamint így előre készülhetnek rá akár az öltözékükkel, akár az ajándékokkal. Nagyon népszerű például a kalózos buli vagy bármilyen mese-, rajzfilmtéma.

Ha a fenti tanácsokat megfogadod, akkor biztos lesz a siker! Nem kell izgulni, csak átgondolni, megtervezni és belevágni! Jó szórakozást az egész csapatnak!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek