Miért használj LED sínes lámpákat otthon és az irodában egyaránt? (x)

Mielőtt a LED sínes lámpák világába belemerülnénk, érdemes egy kérdés erejéig másfelé is elkalandozni. Elképzelted már valaha, hogy milyen lenne az életed világítás nélkül? Rémisztő! Ehhez képest most nagyon jó dolgunk van. Miért? Lássuk!

A világítástechnika a szolgálatodra siet

Talán még a te szüleid, nagyszüleid is megélték azt a korszakot, amikor a villanyoltás egyenértékű volt a gyertya vagy a petróleumlámpa elfújásával. Belegondolni is furcsa, mi lenne most veled, velünk sötétedés után lámpafény és elektronika nélkül. Biztos hetekig szenvednénk fizikálisan is egyrészt a fény hiányától, másrészt a megszokott esti tévézés, számítógépezés nélkül.

 

Szerencsére mindez csak feltételezés, és az is marad. Napjainkban világítástechnikai eszközök százai – mit százai -, ezrei várnak arra, hogy emeljék a te otthonod fényét is. Gyártók versengenek a kegyeidért: sokféle design, trend, forma, anyag és szín sorakozik fel előtted, ha csak pár kattintással is, de új lámpát keresel a neten.

Otthon vagy az irodában – hova, mit érdemes választani?

Természetesen az otthonodban nagyobb a mozgástered, amikor a világításrendszert megtervezed. (Hacsak nem te vagy az irodában is a „főnök”.) Elsődleges szempont mindig az, hogy milyen tevékenységet akarsz egy adott helyiségben végezni: pihenni, olvasni, dolgozni, tanulni akarsz? Ennek megfelelően lesz szükséged az általános, a koncentrált vagy a hangulatvilágításra.

Így aztán a nappaliba nagyon jól jönne neked is egy LED sínes lámpa, ami nagyon modern és praktikus megoldást jelent valamennyi világítási feladat megoldására. A LEDLámpaház.hu kínálatában otthoni vagy irodai használatra is alkalmas LED sínes lámpák is rendelkezésedre állnak.

A lámpák jellegzetessége, hogy egy felszerelt sínrendszer mentén az igények szerint mozgathatóak, azaz oda húzgálhatod őket, ahol éppen kellenek. Ez hatalmas könnyebbséget jelent azokban a helyzetekben, amikor egy-egy tevékenységhez nagyobb, koncentráltabb fényre van szükséged. Persze ennek az ellenkezője is igaz: ha éppen félhomályra vágysz, de a párod olvasni akar, akkor a te területedről egyszerűen csak át kell mozgatni a lámpákat.

A LED sínes lámpák előnyei

Ezek a lámpák amellett, hogy praktikusan használhatóak, ugyanúgy rendelkeznek a LED technológia innovatív előnyeivel:

  • Energiatakarékosak – akár 80% energiát is képesek megtakarítani a számodra (milyen jó lesz majd év végén az alacsonyabb energiaszámla)
  • Költséghatékonyak – azaz megtérül az az összeg, amit a beszerzésükbe invesztáltál
  • Hosszú élettartammal rendelkeznek – nem kell havonta, kéthavonta cserélgetni őket, mint a hagyományos társaikat
  • Akár 35000-50000 üzemórán keresztül is zavartalanul működnek
  • Nem melegszenek fel – ezért nem károsítanak semmit, ami a hőre érzékenyen reagálna
  • Nem érzékenyek a mechanikai hatásokra – nem fognak a mozgatástól megsérülni
  • Nem igényelnek komolyabb karbantartást 

A sínes LED lámpák alkalmasak hotelek, üzletterek, irodák, otthonok világítására – használd ki te is az előnyeit!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek