A YouTube letiltotta az orosz parlament csatornáját

A YouTube blokkolta a Duma TV-t, amely az orosz parlament alsóházából közvetít. A feldühödött orosz képviselők úgy kommentelték a dolgot, hogy a világ legnépszerűbb streamingszolgáltatója korlátozásokkal szembesülhet a döntés következtében.

A platform szombaton tette közzé, hogy „a YouTube szolgáltatási feltételeinek megsértése miatt” letiltja a csatorna működését, amely egyébként mintegy 145 000 feliratkozóval rendelkezik. Az orosz tömegtájékoztatási és távközlési felügyelet, a Roszkomnadzor szinte azonnal reagált és azt kérte, hogy állítsák vissza a csatornához való hozzáférést.

„Az amerikai IT-cég határozottan oroszellenes álláspontot képvisel a Nyugat által országunk ellen kirobbantott információs háborúban” – írta közleményében a Roszkomnadzor.

A háború kezdete óta Oroszország már korlátozta a hozzáférést a Twitterhez, illetve a Meta két zászlóshajójához, a Facebookhoz és az Instagramhoz.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: Reuters

Hozzászólások ()

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »