2022 a bringák éve! Vadonatúj modellek várnak minket (x)

Igen, végre eljött az új év és mi, bringások nem a fogadalmak miatt vártuk ezt a pillanatot, de nem ám! Számunkra az új bicajok érkezése a legnagyobb öröm!

A 2022-es KROSS kerékpárok kínálatában például valósággal elvész az ember, annyi csodálatra méltó újítással találkozhatunk!

Szeretnéd te is közelebbről megismerni a legjobb minőségű, idei modelleket? Akkor tarts velem egy rövid cikk erejéig, és remélhetőleg te is megtalálod az új kedvencedet! Hazavinni ér!

Miért a KROSS? Honnan ered a szakértelmük?

A KROSS márka a lengyel piac nagyja és bizony nálunk, Magyarországon is stabil rajongótábora van. Ez egyáltalán nem lep meg minket. Ki ne szeretné a KROSS bicikliket? A minőség a magas színvonalat hozza, a design mindig egyedi, na és persze az ár-érték arány is tökéletes. De mi a márka titka? Hogyan képes ennyire professzionálisan, mégis lazán forradalmasítani a piacot évről évre?

Zbigniew Sosnowski 1990-ben döntött úgy, hogy belefog vállalkozásába, a lengyelországi Przasnysz területén. Először nem volt más tulajdona, csupán egy kicsi kerékpárbolt, majd egyre többen akarták termékeit. Az óriási igény életre hívta a nagyüzemi gyártást, amely 1997-ben kezdődött meg. Megugrott a bevétel és máris elismerésre méltó díjakat zsebelt be.

Ha 2022, akkor KROSS!

Igen, végre elérkezett a pillanat, amikor megmutatjuk neked 2022 csúcsbringáit! Dőlj hátra és zsűrizzük együtt a vadiúj járgányokat!

A KROSS HEXAGON termékcsalád 6.0-s bringája a mountain bike-ok táborát erősíti. Ha hajt a kaland és nem ijedsz meg a kihívásoktól, akkor ez a darab kötelező lesz számodra! Masszív, alumíniumból készült vázzal, professzionális tárcsafékekkel és rugós teleszkópokkal is rendelkezik. Éppen ezért nem álom többé az egyenletes tekerés és az erőlködés mérséklése.

Persze a kicsiket sem ér kihagyni a buliból! A KROSS rájuk is gondolt, így 2022-ben boldogan szerezheted be gyermekednek a KROSS LEA 3.0 változatát. Az aluváz itt is adott, a biztonságért pedig a Shimano váltórendszer lesz a felelős.

Ha titeket is a hegyi túra vonz, akkor keressétek fel a MaxBike MTB bringa kínálatát, amelyben az egész család kedvére válogathat! Sőt, akár SZÉP kártyával is fizethetsz!

2022, a trekking éve is!

A KROSS természetesen a trekking, tehát a túrakerékpárok területén is nagyot alkotott.

Új vázzal bukkant fel például a KROSS TRANS 4.0 női kerékpár és egyfajta letisztultabb, nőiesebb megjelenés lett úrrá a bicajon. Az alapár magába foglalja az első, a hátsó sárvédőt, a lámpákat, a csomagtartót és a láncvédőt egyaránt. A biztonságos közlekedést és a hatékony irányítást a Shimano váltórendszer, Suntour SR teleszkópos villa és a V-fékek professzionalitása garantálja.

Na jó, azért ne hidd, hogy minden újdonságot bemutattunk neked, érdemes ennél több időt szánnod a 2022-es modellek felfedezésére!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek