Bitcoin-jutalmat kínál a Visa új hitelkártyája

A Visa a BlockFi kriptovaluta-startuppal karöltve egy olyan hitelkártya bevezetésén dolgozik, amely a légitársaságok törzsutas mérföldjei vagy készpénz helyett Bitcoinnal jutalmazza a vásárlásokat.

A Bitcoin Rewards hitelkártya használói vásárlásaik után az elköltött érték 1,5%-át kapják vissza a világ legértékesebb digitális valutájában, illetve egy összegben 250 dollár értékű Bitcoint is jóváírnak a számlájukon, amennyiben 3000 dollárnál többet költenek az első három hónapban – közölte a BlockFi kedden kiadott nyilatkozatában.

A vállalat reményei szerint már 2021 elején elérhetővé tudják tenni a 200 dolláros éves díjjal járó kártyát, amit az Evolve Bank & Trust ad majd ki.

A teljes cikk angol nyelven olvasható a Bloomberg oldalán.

Tovább olvasom →

 

Forrás: Bloomberg

Felkapott hírek

Friss hírek

Négy hétre lezárják Szingapúrt

Szingapúr a világ egyik legkevésbé fertőzött országa, a koronavírus-járvány első hulláma óta nem volt érzékelhető növekedés az esetszámokban, a napi új fertőzöttek száma utoljára tavaly szeptemberben járt napi 50 felett és eddig összesen 31-en haltak meg a betegségben az 5,89 millió lakossal rendelkező országban.

Read More »

Piaci körkép: eltűnt az infláció miatti aggodalom

A DAX egy masszív fordulatot mutatott be tegnap, az index a délelőtt folyamán közel 2%-os mínuszban is járt, de vissza tudott kapaszkodni és zárásra már 1% körüli nyereséget ért el. A Volkswagen bejelentette, hogy áprilisban csoportszinten 75,2%-kal nőtt az autóátadások száma a tavalyi évhez képest.

Read More »