Donald Trump lemond üzleti érdekeltségeiről

Donald Trump teljes mértékben lemond üzleti érdekeltségeiről, hogy az ország irányítására összpontosítson – tudatta az egyik közösségi oldalon keresztül maga a megválasztott amerikai elnök szerdán.

Trump azt írta: december 15-én sajtótájékoztatón számol be a részletekről. Üzenetében nagy betűkkel úgy fogalmazott: arra szeretne koncentrálni, hogy „ISMÉT NAGGYÁ TEGYE AMERIKÁT”.

Trump megjegyezte azt is, hogy ugyan erre nem kötelezi a törvény, de fontosnak tartja, hogy még látszólag se legyen összeférhetetlenség számos üzleti érdekeltsége és január végén kezdődő elnöki tevékenysége között.

„Ezért készülnek a jogi iratok, amelyek teljesen megfosztanak üzleti tevékenységemtől. Az elnökség ennél jóval fontosabb” – írta a közösségi médiában Donald Trump, az Egyesült Államok leendő 45. elnöke.

Forrás: MTI

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »