Robbantásos öngyilkosság Belgrád központjában

Egy ismeretlen férfi felrobbantotta magát a Belgrád központjában található Petković cukrászdában az Ilija Garašanin és Takovói utcák sarkán.

A rendőrség közlése szerint a férfi fél egy tájban besétált a szóban forgó cukrászdába, amely egyébként a volt művelődési miniszter tulajdonában van, és felrobbantotta magát. Most is folyik a helyszínelés, a robbantásnak nincs másik sérültje.

A közkedvelt cukrászda tulajdonosa Bratislav Petković volt művelődési miniszter, a Tudományos és Műszaki Múzeumok Közösségének elnöke. Egyébként maga a volt miniszter is a cukrászda közelében lakik. A robbantást követően lezárták a forgalmas útkereszteződést.

Az RTS közlése szerint a férfi bement a cukrászdába, megmutatta a bombát, és kizavarta a bent ülőket, ezt követően aktiválta a robbanószerkezetet. A cukrászda ablakai sem törtek be, ezért a rendőrség feltételezése szerint a férfi ráfeküdt a robbanószerkezetre.

Kitekintő / Vajma.info

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »