Még egy amerikai elnökjelölt indulhat a választási hajszában

Michael Bloomberg egykori New York-i polgármester fontolgatja, hogy indul az elnökválasztáson.

A 2002-ben New York polgármesterévé választott Michael Bloomberget komolyan foglalkoztatja a gondolat, hogy ringbe száll a novemberi elnökválasztáson.

A korábbi demokrata, majd republikános színekben politizáló 73 éves üzletember, ha végül úgy határoz, függetenként indulna – adta hírül a New York Times a környezetéből származó hírekre hivatkozva.

A lap szerint Bloomberg közvélemény-kutatásokat is készíttetett már, és felkérte közeli munkatársait, akik 2013 végéig tartó  polgármestersége idején vele dolgoztak, és azóta is mellette maradtak, hogy készítsenek kampánytervet esetleges elnökjelöltségéhez.

A társadalmi kérdésekben liberális nézeteket valló Bloomberg lát esélyt a maga számára, különösen abban az esetben, ha a republikánusok Donald Trump milliárdos üzletembert, a demokraták pedig Bernie Sanders vermonti szenátort választják jelöltjüknek.

MTI

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »