A hadsereg kész megvédeni a szerb kormányfőt

A biztonsági szolgálatok becslése szerint Szerbiában a legveszélyeztetettebb személy Aleksandar Vučić kormányfő, ám a szerbiai katonaság teljes mértékben kész őt megvédeni, jelentette ki ma Bratislav Gašić honvédelmi miniszter, aki hozzátette, a kormányfő biztonságával a katonaság van megbízva, amely minden pillanatban készen áll arra, hogy válaszoljon minden olyan fenyegetésre és biztonsági kockázatra, amely bármilyen módon veszélyeztetheti Vučićot.

A biztonsági kockázatokról szólva a honvédelmi miniszter emlékeztetett Zoran Đinđić kormányfő meggyilkolására és hozzátette, ugyanezek a tettesek ma is aktívak Szerbiában. Gašić hozzáfűzte, ugyanazok a körök, amelyek a korábbi kormányfő merénylete mögött álltak, ma is jelen vannak. A honvédelmi minisztérium külön stábot hozott létre a biztonsági szolgálatoktól beérkező információk elemzésére.

Kitekintő / Vajma.info

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »