Putyin: Ukrajna jelenlegi helyzete veszélyezteti Oroszországot

Vlagyimir Putyin egy nemzetközi találkozón kijelentette, hogy Ukrajna jelenlegi szituációja veszélyeztetheti Oroszországot, azonban hozzáfűzte, hogy ezt a helyzetet nem Moszkva teremtette.

Az orosz elnök a következőképpen fejtette ki véleményét az ország helyzetével kapcsolatban: „ A jelenlegi ukrajnai helyzet természetesen veszélyt jelenthet az Orosz Föderációra, azonban nem mi teremtettük ezt a szituációt Ukrajnában. Oroszország teljes mértékben támogatja az ukrán nép döntését, mivel Ukrajna számunkra testvérország, de egy effajta hatalomváltás a világ bármely állama számára negatív, különösen a posztkommunista országok esetében elfogadhatatlan.”

Putyin szerint ugyanis a volt Szovjetunió országaiban még nem fejlődött ki stabil politikai rendszer, és „nagy figyelmet kell fordítani arra, amivel az ország jelenleg rendelkezik, meg kell védeni azt, illetve erőfeszítéseket kell tenni annak fejlesztésére” – írja a Hronika.info.

Kárpátinfo.net

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »