Vásároljön Ön is csődbe ment cégektől

Új internetes portál indult Szlovákiában, amelyen keresztül az érdeklődők a csődbe jutott cégek vagyontárgyaihoz juthatnak hozzá.

A www.mercudo.com címen az ilyen társaságoktól származó ingatlanokat, autókat, bútorokat, elektronikai eszközöket, gépeket és egyéb használati tárgyakat kínálnak, csak tegnap több mint 400 ajánlat közül válogathattak az érdeklődők. Ezek együttes értéke meghaladta a 63 millió eurót.

Az új portál tulajdonosai, Igora Hudoba és Jozefa Jagerský szerint a rendszerükbe bárki bejelentkezhet, ami felgyorsítja a vagyontárgyak eladását, ennek köszönhetően pedig gyorsabban elégíthetik ki azokat, akiknek a csődbe jutott vállalkozások tartoztak. Az új projektet a bankok is támogatják, amelyek szerint a portál egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi az értékesítést. Eddig ugyanis csak a Kereskedelmi Közlönyön keresztül hirdették meg az eladásra szánt vagyontárgyakat, ami Hudoba szerint már nem felel meg az elvárásoknak. A portál az értékesítés több formáját is lehetővé teszi, az érdeklődők a részletekről a fent említett honlapcímen tájékozódhatnak.

Kitekintő / Új Szó

Friss hírek

Kinek ajánlott a hajbeültetés? (x)

A kopaszodás nem visszafordítható folyamat, így a hajbeültetés bizonyul az egyetlen hatékony megoldásnak a problémára megszüntetésére. Felmerülhet azonban a kérdés, hogy alkalmasak vagyunk-e egyáltalán a beavatkozásra, illetve hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnünk. 

Read More »