A Híd Nesrovnalt támogatja majd

Az őszi önkormányzati választásokon Ivo Nesrovnalt támogatná a Híd és a Sieť (Háló) pártja is – állítólag már meg is egyeztek ebben.

Ivo Nesrovnal Pozsony főpolgármesteri címéért küzd meg a november 15-én tartott önkormányzati választásokon. Harcában valószínűleg a Híd-Sieť páros támogatására számíthat.  A jobboldalon további koalíció is kialakulóban van: az SDKÚ, a KDH és az SaS is egy jelölt mögé állna fel, ám az még nem világos, hogy ki is lesz az. Nesrovnal hétfőre ígérte, hogy bejelenti visszalépését az SDKÚ jelöltjeként. Procházka pártja olyan embereket próbál megnyerni magának, akik függetlenek, de szakértelemmel rendelkeznek. Egyikük a fiatal építész, Matúš Vallo, aki ugyan visszautasította a polgármester-jelölti felkérést, ám nem utasította vissza a képviselőlistán való szereplését.

Kitekintő / Új Szó

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »