Meglakol, aki Izraelre támad

„Meglakol, aki támadással fenyegeti, vagy megtámadja az izraeli polgárokat” – üzente Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök Szíriának a kneszet külügyi és biztonsági bizottságának hétfő reggeli ülésén a Maariv című izraeli újság honlapjának beszámolója szerint.

„Új, zajos és viharos Közel-Keletet látunk, ami minden határunk mentén igaz, de különösen az északi szíriai határnál” – mondta, amivel egyértelműsítette, hogy mely országnak szánta. „Izrael felkészült minden lehetséges támadás forgatókönyvére”- tette hozzá.

A kneszet külügyi és biztonsági bizottságát elnöklő és az ülésen szintén felszólaló Avigdor Liberman a plénumon elítélte az Európai Unió június negyediki döntését, amellyel elvetették, hogy a Hezbollahot a terrorszervezetek közé sorolják.

Kitekintő / MTI

Friss hírek

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »
Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »