Elnökjelölti stand-up comedy

A CBN News tudósítása szerint múlt csütörtökön az elnökjelöltek tartottak egy kis könnyed szünetet a kiélezett kampányban. A New York-ban tartott eseményen az elnökjelöltek feladata kampánybeszédek tartása volt stand-up comedy stílusban különböző viccek, poénok elsütésével. A rendezvény már hagyomány, ami az „Al Smith Dinner” nevet viseli. A katolikus szponzoráló, támogató által szervezett program már 67 éves múltra tekint vissza. Az összejövetel során több kifejezetten jól megírt és humoros helyzet is volt, mely őszinte nevetésre adhatott okot a hallgatóság körében. 

„A munkanélküliség a legalacsonyabb szintű hivatalba lépésem óta és most nem viccelek, csak gondoltam hasznos lehet, ha erre mindenkit emlékeztetek” kezdte viccelődve beszédét az elnök. Aztán az első vitában nyújtott teljesítményén élcelődve megjegyezte „gondolom önök is észrevették, hogy a második vitában mennyivel energikusabban szerepeltem. Bár ez nem csoda, hisz az első vita alatt bőven volt időm magam kipihenni.” Mindkét jelölt elsütött ilyen könnyebb élcelődéseket önmagáról és ellenfeléről is. 

Mitt Romney a republikánus jelölt a következőkkel nevettette még meg a közönségnek „Obama elnök és én is szerencsésnek nevezhetjük magunkat, hisz mindig van valaki, aki mögöttünk áll és a sarkunkban van. Az én esetemben gyönyörű feleségem, Ann, míg az elnök úrnak pedig ott van Bill Clinton.” A közönség nevetéssel és tapsviharral díjazta a jelöltek stand-up comedy műfajban nyújtott, kifejezetten profi teljesítményét. Mitt Romney és Barack Obama zseniális szereplését a népszerű videó megosztón megtekinthetik a jelöltek nevére kattintva. A vacsoraestre való belépő egyébként 2 500 dollárnál kezdődik. 

Kováts Megyesi Bálint

Friss hírek