Az asztrológusok szerint Obama fog nyerni

Egyöntetűen az elnök újraválasztását várják azok a csillagjósok, akik felajánlották jövendölésüket múlt heti gyűlésükön.

Mind az öten elmagyarázták, hogyan jutottak az értékelésükhöz az égi alakzatok vizsgálatára támaszkodva. A denveri Chris Brennan a két elnökjelölt népszerűségének alakulását figyelte. Arra jutott, hogy mindkét politikus mutatója kiemelkedő értékeket fog mutatni a következő hónapokban, azonban van egy döntő különbség: Obama csúcsidőszaka a választás után is megmarad, míg Romney-é október környékén meginog.

„A Szaturnusz Skorpióba lépése gondot okozhat, de nem jelenti az újraválasztás elvesztését, ugyanakkor nehézségeket jelezhet a második ciklus első felében” – mondta Brennan. A jós nem tudta részletezni a lehetséges problémát, de abban biztos volt, hogy az az elnök „karrierjéhez és a hírnevéhez kapcsolódik”.

A megkérdezettek közül ketten részt vettek négy évvel ezelőtt egy hasonló felmérésben. A jóslat akkor is egyhangú Obama-győzelmet ígért.

Bernáth Márk

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »