Titokzatos könyvet ír a miniszterelnök

Iveta Radičová szlovák kormányfő könyvet ír, amelyből a nyilvánosság megtudhat néhány dolgot a Gorilla-ügy, de kormánya bukása kapcsán is.

A könyvön Ľuba Lesná újságírónővel és írónővel dolgozik együtt, aki jelenleg a kormányhivatal tanácsadójaként ténykedik.

A könyv a jelek szerint tartalmazni fog néhány információt a politikai kulisszákról, amelyek eddig nem kerültek nyilvánosságra. Ugyanakkor Radičová garantálja, hogy nincs szó botrányról, és politikai viharokat sem fog okozni a könyve.

Szeretné mielőbb kiadni a könyvet, szerinte júniusra sikerülhet. „Ezt garantálni viszont nem tudom. Robert Fico kijelentésével ellentétben a fűtés és világítás mellett a kormányfő olyan elfoglalt, hogy nem nagyon marad erre ideje” – hangsúlyozta.

A könyv tartalmazni fogja Radičová nézeteit, személyes élményeit, tapasztalatait a nagypolitikából. Lesná szerint a könyv kiváló lesz. Ő már írt egy könyvet Michal Kováč fiának elrablásáról, valamint publikált a szlovák titkosszolgálat kulisszáiról is. 2007-ben adta ki Prípad medička (Az orvostanhallgató esete) című detektívregényét, amelyet Ľudmila Cervanová elrablása és meggyilkolása inspirált.

Kitekintő / Parameter.sk

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »