Az öt legnépszerűbb város Amerikában

Minden évben elkészítik a 100 legnépszerűbb amerikai lakóhely rangsorát. A mérlegelésnél a kritériumok tág körét veszik figyelembe, de idén elsősorban az általános gazdasági stabilitás és prosperitás a döntő szempont. A felmérésben megkérdezettek számára a stabil munkalehetőség a legfontosabb, és csak utána következnek az ingatlanárak és az összes többi szempont.

Amerika szerte újra egyre többen kerekednek fel, hogy új munkalehetőség érdekében megváltoztassák lakóhelyüket. Ezt elősegíti, hogy lassú javulás tapasztalható az amerikai ingatlanpiacon, és a jelzáloghitelek kamatai sem emelkedtek az utóbbi években: átlagosan 30 éves futamidővel 4,19%-os kamatra kaphatnak hitelt az amerikaiak. Egyelőre a múlt heti adósosztályzati leminősítés után sem tapasztalható kamatemelés.

A lista elkészítésénél figyelembe vették még a helyi kulturális és rekreációs lehetőségeket, a helyi önkormányzat munkáját és a helyi lakóközösség megelégedettségi fokát. Ezek alapján a rangsor első öt helyezettje a következő: Austin (Texas), Grand Rapids (Michigan), Boulder (Colorado), Raleigh (North Carolina), Dallas (Texas).

Dévai Dóra

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »