Ismét visszatér Kubába Hugo Chávez

Nem sokkal azután, hogy legutóbbi kemoterápiás kezelését követően hazatért Kubából, egy újabb kezelés végett ismét a karibi szigetországba látogat Hugo Chávez venezuelai elnök – adta hírül a BBC.

Az első kemoterápiás kezelést követően az elnök – aki nem hagyta ki a lehetőséget, hogy a terápia következtében kihulló haján viccelődjön – a leletek alapján arról beszélt, hogy a gyógyulás érdekében még két hasonló kezelésre lesz szükség a jövőben. Bár az 57. életévét az előző hónap végén betöltő Chávez nem győzi hangsúlyozni a júniusban szintén Kubában elvégzett műtét sikerességének tényét, de hogy testéből pontosan milyen jellegű rákos daganatot távolítottak el, azt továbbra sem lehet tudni.

A venezuelai parlament szombaton rendkívüli ülést tartott, hogy szavazzon az elnök újabb külföldi kezelésének engedélyezéséről.

Scheinring Endre

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »