Önállóan indul a Magyar Remény Mozgalom

A Magyar Remény Mozgalom számára kitörési pont lehet a következő választások – nyilatkozta László Bálint, a Magyar Remény Mozgalom (MRM) elnöke a politikai szervezet zentai bemutatóján, szombat délután.

A párt elnöke elmondta: az MRM célja az, hogy kimondottan önállóan mérettesse meg magát ezeken a választásokon. László Bálint ennek kapcsán megjegyezte azt is, hogy a szerb pártokkal nem indulnának közös listán, a Magyar Koalíció pártjai pedig, a legutóbbi óbecsei találkozójuk alkalmával, amelyre az MRM képviselőit egyáltalán nem hívták meg, megbélyegezték a pártot, s kizárták azt a lehetőséget, hogy ennek a koalíciónak tagja lehessen.

„Célunk az, hogy ott, ahol községi szervezeteink vannak vagy pedig lesznek, pártunknak legyenek önkormányzati képviselői, s legalább egy köztársasági képviselője legyen a Magyar Remény Mozgalomnak” – ecsetelte a párt terveit László Bálint, aki a zentai összejövetelen azt is hangsúlyozta, hogy szükség mutatkozik a politikai nemzedékváltásra, s teret kell adni a tiszta múltú embereknek, akik valóban elkötelezettek a magyarság iránt.

Kitekintő / Magyar Szó

Friss hírek