Kitekintő.hu

A boldogságot nem lehet megvenni pénzért, vagy mégis? (x)

Ha mélyen magunkba nézünk, akkor bizony be kell vallanunk, hogy a boldogságunkat rengetegszer kötjük feltételekhez. Boldog leszek, ha elmegyek nyaralni. Boldog leszek, ha meglesz az új cipőm/telefonom/autóm. Boldog leszek, ha kész leszek a felújítással. Azontúl, hogy egyik mondat sem engedi azt, hogy a jelenben boldog légy, mindegyikben szerepelnek az anyagiak is. Mintha a boldogságnak bármi köze is lenne az anyagi javakhoz. 

 

Ha a fentiek igazak ránk, akkor látogassunk el Kubába, amely egyáltalán nem szerepel a gazdag országok listájának éllovasai között, valahogy mégis, mintha jobban ismernék a boldogság receptjét.

Kubába? Hogyan?

Jogosan merül fel a kérdés, hiszen nem két fillér a repülőjegy. Éppen ezért inkább arra gondoltunk, hogy hozd el inkább Kubát és az ottani életérzést az otthonodba, méghozzá a Wallmaxx Tapéta Webáruház kubai tapétakollekciójával.

A fent említett darabok kitűnően visszaadják azt a miliőt, azt a világot, amelyet a távoli országba érve azonnal megtapasztal az oda látogató. Vidám arcok, őszinte tekintetek, maximális vendégszeretet és az egyszerű, hétköznapi dolgok megbecsülése, értékelése jellemzi a kubai embereket, így a rájuk jellemző szín- és formavilág folyamatosan emlékeztet majd minket arra, hogy a saját életünkben is ezeket tartsuk majd szem előtt!

A legszebb post-it!

Ha így fogjuk fel, akkor tulajdonképpen a fentebb emlegetett webáruházban kapható, A.S. Création CUBA kollekció egy felettébb szemrevaló post-itként fogható fel.

Rajtunk áll, hogy a következő változatok közül melyik mellett döntünk:

Amint láthatjuk, ennél fenségesebb emlékeztetőt nem is ragaszhatunk az otthonunkba!

Egy tapéta többet mond ezer szónál 

Természetesen abban az esetben, hogy ha hajlandóak vagyunk komolyan venni a feladatot és addig keresni, amíg meg nem találjuk a tökéletes darabot. Ha pusztán egy darab papírként tekintünk rá, akkor soha nem fogjuk meghallani azt, amit mesélni próbál.

Mint az AS Creation Cuba: boldogságról, az élet szeretetéről, a lassú és emberbarát tempóról, az élet apró dolgairól mesél, amelyekből aztán összeáll a nagy egész, vagyis az élet. Éppen ezért kell minden kicsi részletet észrevenni, szóvá tenni, értékelni. Gondoljunk csak bele, az ideális tapéta kiválasztása esetén már akkor boldogok leszünk, amikor rápillantunk egy-egy tapétára, így garantáltan előnyből indulhatunk!

Fizetett tartalom (x)

Exit mobile version