Kitekintő.hu

Erdélyi az Európai Néppárt új logója

A csíkszentsimoni Boga Emese Margit logóterve nyerte meg az Európai Néppárt létrejöttének 35. évfordulójára kiírt pályázatot.

A március 17-én meghirdetett pályázatra beérkezett tervek közül a zsűri négyet válogatott be a végső versenybe, amelyre a Facebook közösségi oldalon nyilvános szavazást hirdettek. A május 1-jén zárult szavazáson eldőlt: Boga Emese Margit lett a győztes. A csíkszentsimoni lány 2009-ben végzett a Sapientia EMTE könyvelés és gazdasági informatika szakán, jelenleg menedzsmentből mesterképzőre jár, miközben az Eureko Nemzetközi Biztosítótársaságnál dolgozik.

„Mindig szerettem kreatívkodni, fontos, hogy bármibe, amit csinálok, vigyek bele egy kicsit magamból. Szeretek versenyezni, és főleg mozgásban lenni. Sokat olvasok, érdekel a keleti kultúra, valamint nagyon fontosak a barátaim. Érdekel a fiatalság sorsa, a jövő, amit ma teremtünk számukra. Fontosnak tartom a felelősségteljes nevelést, a környezettudatosságot” – nyilatkozta korábban a Transindex-nek adott interjúban a díjnyertes, aki azt is elmondta, hogy az egyetem éveiben több versenyre is benevezett a barátaival, így hát gondolta, veszítenivalója nincs, itt az alkalom, hogy kipróbálhassa magát.

Exit mobile version